6 Idee Roze Haarkleur Modern En Nieuw

Roze haarkleur is perfect voor jonge vrouwen die er chic en uniek uit willen zien met een nieuwe look. Er zijn veel verschillende tinten roze, van pastel roze tot licht magenta roze. U vindt de perfecte roze tint en het perfecte kapsel voor uw huidskleur en gezichtsvorm.

Regenbooghaar is geliefd bij velen, maar wordt door een paar gedurfd. Het is ook niet vreemd, want wat als die kleuren erg intens zijn? Nou dan gaat het voor Blorange. De nieuwe haartrend, een mix van roze en oranje.

Tijdelijke Haarkleur Roze

Tijdelijke Haarkleur Roze

Roze coupe in 4 stappen

Overtuigd van de roze coupé? Dan hebben we enkele tips van Aura Friedman, de kapper van niemand minder dan Lady
Gaga.

1. Begin altijd met een heel lichte blonde basis om de perfecte kleur te krijgen, want “licht pastelroze is alleen merkbaar voor heel blond haar”, zegt Friedman. Probeer dat nooit zelf, want de kans op een oranjeachtig resultaat is groot, zegt Friedman uit eigen ervaring.

2. Breng roze haarkleur aan op de krullen die u aan de “kleur” wilt toevoegen. Je kunt dit voor tien euro (inclusief verzendkosten) kopen, bijvoorbeeld via beeunique.co.uk. “Gebruik dit in combinatie met een conditioner om je roze haar langer te houden,” zegt Friedman.

3. Als u eenmaal het gewenste resultaat heeft, gebruik dan elke week een haarmasker om uw haar stevig en soepel te houden. Het zorgt er ook voor dat je kleur niet vervaagt.

4. Wat moet je niet doen? Was je haar te veel omdat “shampoo je haarkleur kan veranderen”, zegt Friedman.

Roze Haarverf Etos

Roze Haarverf Etos

Oud Roze Haarkleur

Oud Roze Haarkleur

Haarkleur Roze Bruin

Haarkleur Roze Bruin

Grijs Roze Haarkleur

Grijs Roze Haarkleur

Blond Roze Haarkleur

Blond Roze Haarkleur

Ten slotte geeft de stylist een tip: “Deze look werkt het beste op een kort deel van het haar. Toch bereiken roze plukjes een speels effect, zelfs op lange strengen. “

6 Idee Roze Haarkleur Modern En Nieuw | admin | 4.5
Klik Like or (x)
×