10+ Beste Idee Rode Haarkleur Voor Witte En Zwarte Huid

Idee Rode Haarkleur – We zijn een grote fan van korte haarstijlen in rood haar! Van donkerrood tot vurig felrood … we zijn helemaal fans! Rood is echt een haarkleur die je in een kort kapsel hebt geprobeerd. Kies een cool model met deze vurige, sexy haarkleur en je krijgt de complimenten! Een rode haarkleur is sexy, cool en je maakt een statement met je nieuwe korte kapsel!

Source : Youtube.com/Noëll van Dreven

De rode haarkleur is trendy

Dit toont de keuze van rode tinten die de sterren van cinema, muziek en televisie hebben verleid. Hieronder bieden we een fotogalerij waarin u een kap en lengte voor uw kapsel met rode haarkleur kunt kiezen. Om dit te voltooien, hebben we een hele reeks praktische tips samengesteld voor diegenen die de haarkleur willen veranderen en voor uw haar willen zorgen.

Haarkleur Bij Rode Huid

Haarkleur Bij Rode Huid

Haarkleur Bij Rode Wangen

Haarkleur Bij Rode Wangen

Haarkleur Voor Rode Huid

Haarkleur Voor Rode Huid

Koper Rode Haarkleur

Koper Rode Haarkleur

Natuurlijke Rode Haarkleur

Natuurlijke Rode Haarkleur

Oranje Rode Haarkleur

Oranje Rode Haarkleur

Rode Haarkleur Dominant

Rode Haarkleur Dominant

Rode Haarkleur Kind

Rode Haarkleur Kind

Rode Haarkleur Neutraliseren

Rode Haarkleur Neutraliseren

Rode Haarkleur Opfrissen

Rode Haarkleur Opfrissen

Rode Haarkleur Vervaagt

Rode Haarkleur Vervaagt

Rode Haarverf Kleuren

Rode Haarverf Kleuren

Rode Wangen Welke Haarkleur

Rode Wangen Welke Haarkleur

Welke Rode Haarkleur Past Bij Mij

Welke Rode Haarkleur Past Bij Mij

Maar hoe zorg ik voor een mooie duurzame rode of koperen haarkleur?

1. Zorg voor een goede haarkwaliteit:

Voordat je gaat verven, zorg je ervoor dat je haar de optimale kwaliteit heeft die het kan hebben. Persoonlijke voorkeur van de schrijver: de ultieme genezing van L’anza. Dit geeft je weer fantastisch gezond haar tijdens een behandeling. Hoe gezonder je haar, hoe beter de kleur.

2. Gebruik een professionele shampoo voor geverfd haar:

Laat uw kapper u adviseren. Gebruik Tressa Watercolor voor een perfecte koperen of rode kleur. Dit is een kleurenshampoo met rode of koperen pigmenten, echt geweldig. Helaas is het nog steeds moeilijk om naar Nederland te komen. Zoek op internet naar Liquidcopper of Crimson Splash Watercolors Tressa.

3. Gebruik nooit antirooshampoo voor rood of koper haar:

Doe het gewoon niet. De kleur verdwijnt onmiddellijk in uw doucheruimte, in het riool. Als je roos en een warme haarkleur hebt, is behandeling met L’anza voor roos zelfs goed voor geverfd haar. Een ander alternatief is Bonacure Dandruff Control Fluid. Dit is een gel die je op de hoofdhuid masseert en laat zitten.

4. Blijf weg van de zon!

verven uw haar in de herfst en rood of koper in de winter, maar niet in de zomer. Als dat zo is, zorg dan dat je goede UV-flitsen hebt voor je haar. Lanza Heilfarbe Fade Protect & Moisterizer is echt perfect! Je spuit het in nat of droog haar en je haar wordt urenlang beschermd en zacht. Ze hebben ook verschillende soorten Bonacure, Wella, Goldwell en Lóreal-oliën, maar ze hebben de neiging om je haar op de lange duur uit te drogen. De olie kan het vocht in je haar verdrijven. Biosilk van Farouk is ook heerlijk. Gewoon een druppel nat of droog haar om je haarkleur te beschermen.

5. Gewoon zwemmen om niet te verdrinken:

Houd je haar droog. Zout en chloor zijn altijd een ramp voor rood en koper. Vermijd het! Of zoals een Duitser: Gebruik een badmuts. Zou je toch willen zwemmen? Bescherm je haar heel intensief en was het onmiddellijk als je uit het water komt.

6. Gebruik alleen conditioners van de kapper of kappersgroothandel:

Als je haar hebt dat snel uitdroogt, gebruik dan een leave-in conditioner. Enkele favorieten: Bonacure Colorfreeze Spray Conditioner of Noni Fruit Detangler (Spray) van L’anza. Kleurconditioners van CHI en Farouk zijn ook de beste. Het bevat extra kleurpigmenten zoals CHI Organics Tone & Shine Red Auburn.

7. Gebruik een zachte (ammoniakvrije) kleur:

Hoe beter de kwaliteit van de verf, hoe minder haardeeltjes oplossen en je haar behoudt meer kleurdeeltjes (pigmenten). Ook een goede methode: kleur alleen het begin met haarverf en verft de dots met een glansspoelmiddel of een halve kleur. U moet mogelijk vaker verven, maar zolang de kleur niet wordt aangevuld (donkerder en donkerder) blijft uw haar mooi en gezond. De punten worden vervolgens slechts eenmaal per 4-6 weken chemisch behandeld.

10+ Beste Idee Rode Haarkleur Voor Witte En Zwarte Huid | admin | 4.5
Klik Like or (x)
×