6 Best Kapsels Met Pony En Bril Modern 2020

Kapsels Met Pony En Bril – Ongeacht of u uw bril sporadisch draagt ​​of vrijwel blind bent zonder, één ding is duidelijk: met zo’n opvallend neusaccessoire is het zeker geen slecht idee om te controleren of uw bril en kapsel er echt zijn goed samen. Zeker, als je bril een nieuwe toevoeging aan je outfit is, kan het even wennen zijn. Geen idee waar je inspiratie uit kunt halen? De stoel heeft de beste tips en looks om je bril en kapsel te combineren.

Voor veel vrouwen is het een eeuwig dilemma: een pony nemen of niet? Een pony kan je hele gezicht veranderen, maar voordat je er spijt van krijgt als haar op je hoofd, is het verstandig om je de volgende dingen te realiseren.

Lang Haar Met Pony En Bril

Lang Haar Met Pony En Bril

Je moet de pony regelmatig snijden

Haar haar groeit ongeveer een centimeter per maand. Een pony ziet er compleet anders uit als hij een centimeter langer is. Als het niet precies de juiste vorm is, kan het je hele gezicht van streek maken. Idealiter trim je de pony elke twee weken – of doe je het zelf, als je een beetje handig bent.

Langer staan ​​voor de spiegel is onvermijdelijk

Zonder een pony kun je nog steeds wegkomen met een kapsel dat niet is gestileerd onder het mom van “nice nonchalant”. Met een pony die alle kanten op gaat, is het moeilijker. Vergeet niet dat je ‘s ochtends een paar minuten langer met je haar doorbrengt.

Bob Kapsel Met Pony En Bril

Bob Kapsel Met Pony En Bril

Haar gezichtsvorm maakt een groot verschil

Een pony kan je hele gezichtsvorm veranderen. Heb je een lang gezicht, vermijd dan een stompe rand en kies voor een zachter model. Een hoekige kaaklijn? Een lang slot zorgt voor meer balans. Heb je een rond gezicht zonder duidelijke jukbeenderen? Ga dan voor een rechte knal of een volledige knal met langere zijkanten die op je jukbeenderen vallen. Op die manier ziet je gezicht er slanker uit.

Bob Met Pony En Bril

Bob Met Pony En Bril

Kijk goed naar het profiel van je gezicht

Je kunt naar jezelf kijken in de spiegel, maar vergeet niet dat je van alle kanten wordt gezien. Dus kijk niet alleen naar je gezichtsvorm, maar ook naar je profiel. Een paar krullen die op je wang vallen, zien er voor bijna iedereen goed uit en voorkomen dat je gezicht van de zijkant wordt afgesneden.

Pony Met Een Bril

Pony Met Een Bril

Werk met je haartextuur

Als je fijn haar hebt, creëert een pony direct meer volume – simpelweg omdat de voorkant van je kapsel er voller uitziet. Er is er maar één, maar als je pony ver terug begint, kan het haar er eigenlijk dunner uitzien. Het is dus het beste om met je pony bij je voorhoofd te beginnen en wat lagen rond je gezicht te knippen voor meer diepte. Heb je dik of golvend haar? Overweeg dan een langere pony, die je gemakkelijk opzij kunt zetten.

Pony Met Bril

Pony Met Bril

Laat de stijltang zoals die is

Het is verleidelijk om je pony snel te modelleren met een stijltang, maar op de lange termijn is dit geen goed idee. De meeste stijltangen bereiken 200 graden – je braadt eigenlijk je aas. Gebruik een stijltang alleen heel licht als je heel dik of krullend haar hebt. Gebruik in alle andere gevallen een middelgrote ronde borstel. Plaats de borstel op de haarwortel, plaats de föhn erop en laat de borstel door je pony gaan zonder deze tot het einde te krullen. Ga door totdat je haar droog is.

Kapsels Met Pony En Bril

Kapsels Met Pony En Bril

Dry Shampoo is je nieuwe beste vriend

Zelfs als je hoofdhuid een beetje vet is, kun je het met een pony snel zien. Voor veel mensen is het voorhoofd het deel waar het grootste deel van de talg zich ophoopt. Gelukkig is wassen niet elke dag vereist. Met droge shampoo kun je een lange weg gaan. Om overwerk te voorkomen, spray je een beetje op je handen en masseer je ze in je haarwortels. Dit geeft ook een platte pony een extra boost.

Bescherm uw haar altijd met een goed product

Wanneer u begint met warme stylingproducten, is het erg belangrijk dat u verzorgingsproducten gebruikt die uw sloten beschermen. Als u dat niet doet, wordt het een droge, donzige stropdas. De truc van de kapper: Breng wat serum aan op een borstel en kam door de pony.

Haar haarkleur maakt een groot verschil

Met een pony wordt bijna meer dan met de rest van je haar bereikt die de kleur diepte en dimensie geeft. Als je fijn haar hebt, kunnen hoge en lage lichten voor meer volume zorgen. Bovendien kan een speciale haarkleur je pony spannender maken en kun je uitpakken met meer extreme kleurgradaties.

Je kunt de rest van je haar hetzelfde laten

Ondanks het feit dat de pony wat onderhoud nodig heeft, is een pony niet zo’n dramatische verandering. Je kunt de rest van je haar gewoon hetzelfde laten

Trends Search :

kapsels 2020 dames kort met bril#kapsels 2020 met bril#kapsels met pony en bril#
6 Best Kapsels Met Pony En Bril Modern 2020 | admin | 4.5
Klik Like or (x)
×