10 TOP Collectie Kapsel Ronaldo Knippen 2020

Kapsel Ronaldo Knippen – Als je prestaties niet de pers ertoe brengen om te schrijven en jij een wereldster bent, zullen ze op zoek gaan naar iets anders. De slechte prestaties van Cristiano Ronaldo in het veld tegen de VS waren bijvoorbeeld niet het thema van de dag, maar zijn opvallende nieuwe kapsel.

De zigzagstreep van Ronaldo’s haar of “Ziggy” is onderwerp van discussie geweest tijdens de wedstrijd en is door de meeste mensen ter wereld bespot. Maar zou het de mening van de belachelijke wereldbevolking veranderen als het geslacht een eerbetoon zou blijken te zijn aan een kind dat aan kanker lijdt?

Een artikel over Ronaldo en een kind genaamd Erik circuleert op Twitter. Erik had een hersentumor die moest worden verwijderd, maar zijn ouders hadden geen geld. Toen Ronaldo dat hoorde, besloot hij de $ 80.000 te betalen die nodig was voor de operatie. Dit zijn de feiten die echt zijn gebeurd. Het volgende kan waar zijn, maar misschien ook niet. Alle tweets die dit artikel volgden, zeiden dat Ronaldo na zijn operatie zijn haar had geknipt in de vorm van Erik’s litteken.

Het enige dat Ronaldo ongetwijfeld deed, was de lopende kosten betalen. Al het andere is pure speculatie.

Verzameling Afbeeldingen Kapsel Ronaldo Knippen

Kapsel Cristiano Ronaldo

Kapsel Cristiano Ronaldo

Kapsel Ronaldo 2020

Kapsel Ronaldo 2020

Kapsel Ronaldo Da Lima

Kapsel Ronaldo Da Lima

Kapsel Ronaldo Juventus Ajax

Kapsel Ronaldo Juventus Ajax

Kapsel Ronaldo Knippen

Kapsel Ronaldo Knippen

Ronaldo Brazil Kapsel

Ronaldo Brazil Kapsel

Ronaldo Haar Kapsel

Ronaldo Haar Kapsel

Ronaldo Luis Kapsel

Ronaldo Luis Kapsel

Ronaldo Nazario Kapsel

Ronaldo Nazario Kapsel

Voetbal Kapsel Ronaldo

Voetbal Kapsel Ronaldo

Dit is niet de eerste keer dat een evenement op het WK werd gebruikt om schaamteloos artikelen uit te vinden en meningen te zoeken. Daarvoor was er veel opwinding rond Serey Die. De Ivoorkust-speler kon zijn tranen niet bedwingen tijdens het volkslied, wat aanvankelijk voor amusement en onbegrip op internet zorgde.

Maar niet veel later, na alle spot en minachting, kwam het nieuws dat Serey Die minder dan twee uur voor de wedstrijd had vernomen dat zijn vader was overleden. De plaats die plaats maakte voor begrip en de publieke opinie draaide rond het Ivoriaan. Van de overdreven patriot tot de emotioneel gebroken man die de game ondanks het slechte nieuws nog steeds wilde spelen.

Maar dit verhaal was niet helemaal waar. Serey Die plaatste een foto op Instagram die zich verontschuldigde voor het verlies (Ivoorkust verloor 2-1 van Colombia en Serey Die maakte de cruciale fout in het tweede doelpunt van Colombia) en legde uit waarom hij zo moest huilen. Het was niet omdat zijn vader kort voor de wedstrijd was gestorven, maar omdat het bleek dat hij tien jaar geleden stierf. Tijdens het volkslied werd hij overweldigd door zijn gevoelens omdat hij van Ivoorkust houdt en het als een eer beschouwt om voor zijn land te spelen.

10 TOP Collectie Kapsel Ronaldo Knippen 2020 | admin | 4.5
Klik Like or (x)
×