10 TOP Kapsel Pony Halflang Haar Eenvoudig en mooi

Een Kapsel Pony Halflang Haar – doe je dit of niet? Ze nemen die beslissing niet alleen op die manier. Een pony is niet voor iedereen en deze coupe heeft speciale zorg en aandacht nodig. Wil je de schaar introduceren? We vertellen je alles over kapsels met pony: van de verzorging tot de nodige inspiratie.

Vrijwel elke vrouw heeft er ooit een gehad of wilde er een knippen: een pony. Aarzel niet langer. De volgende zeven kapsels bewijzen dat een knal echt geschikt is voor elk haartype.

Met het woord pony denk je waarschijnlijk aan de hele groep Jess van New Girl, maar er zijn veel andere manieren waarop je er een kunt dragen. We geven een aantal voorbeelden.

Het gordijn

Je kunt nu veel van de beroemde “gordijn” pony zien waar Alexa Chung om bekend staat. We begrijpen waarom. De stijl is zowel chic als casual en zelfs als je er klaar mee bent, zal niemand merken dat je je pony kweekt. Win-win. Dus doe het gewoon.

Kapsel Halflang Haar Met Pony

Kapsel Halflang Haar Met Pony

Wie heeft een knipbeurt met een pony?

Het maakt niet uit hoe mooi een pony is met beroemdheden zoals Zooey Deschanel en Jennifer Lopez, je moet er een bepaald “hoofd” voor hebben. Bepaalde kapsels verschijnen wel of niet op elke gezichtsvorm. Een schuine knal met een vierkant gezicht ziet er bijvoorbeeld goed uit. Met een hartvormige gezichtsvorm past een pony, die prachtig casual is: tussen recht en hellend. Heb je een rond gezicht zonder prominente jukbeenderen? Dan past een rechte rand met mogelijk lange zijden goed bij u. Met een smaller voorhoofd ziet een dunne pony er goed uit en met een groter voorhoofd een grote pony.

Vraag altijd advies aan een kapper voordat je de schaar erin doet: hij of zij onderzoekt zorgvuldig welke kapsels met een pony bij je gezichtsvorm passen of niet.

Kapsel Korte Pony Lang Haar

Kapsel Korte Pony Lang Haar

Kapsel Met Pony Lang Haar

Kapsel Met Pony Lang Haar

Kapsel Pony Kort Haar

Kapsel Pony Kort Haar

Kapsel Pony Lang Haar

Kapsel Pony Lang Haar

Kapsel Schuine Pony Lang Haar

Kapsel Schuine Pony Lang Haar

Kapsels Halflang Haar Met Pony Laagjes

Kapsels Halflang Haar Met Pony Laagjes

Kapsels Met Pony Halflang Haar

Kapsels Met Pony Halflang Haar

Kapsels Met Pony Kort Haar

Kapsels Met Pony Kort Haar

Kapsels Schuine Pony Halflang Haar

Kapsels Schuine Pony Halflang Haar

Zorg dus voor je pony

Een kapsel met pony is meer werk dan een kapsel zonder. Eerst en vooral moet je veel vaker naar de kapper gaan omdat je haar binnen de kortste keren in je ogen zal hangen. Bovendien kun je het huis niet verlaten zonder je pony te stylen. Je kunt de lokken rechttrekken met een stijltang of met een krultang in het slot steken. Opmerking: het is niet raadzaam om elke pony te modelleren met een stijltang of krultang. Haar haar wordt snel beschadigd door de hitte. Je kunt je pony ook temmen met een kam en wat haarlak. Het is ook handig om altijd een kam in je zak te hebben omdat het haar springerig is. Ook kan een kapsel met een pony snel dik worden. Een (mini) bus met droge shampoo is daarom ook een must voor uw handtas.

Trends Search :

kapsel korte pony en halflang coupe#
10 TOP Kapsel Pony Halflang Haar Eenvoudig en mooi | admin | 4.5
Klik Like or (x)
×