Besten 2020 Idee Kapsel Krullen Man Kort Modern

Kapsel Krullen Man Kort – Herenkapsels 2020 Inspirerende gids. Nieuwjaar, een grote collectie trendy herenkapsels en nieuwe inzichten die we graag met u willen delen, zodat u een (nieuw) kapsel kunt kiezen dat bij uw karakter past en u een goed gevoel geeft.

Houd je niet van lang haar of is het deze zomer tijd om je lange lokken af ​​te knippen? Een kort kapsel bij warm weer is van nature fris en fruitig. Kort aan de zijkant (niet meer dan een paar millimeter kort) en aan de bovenkant iets langer. Het product dat u het beste kunt gebruiken met dit kapsel is de grove pasta 12 van Redken. Met deze “pasta” stijl blijft je haar in perfecte staat.

Nieuw kapsel: wat moet ik mezelf afvragen?

Je kapsel: soms ben je er plotseling helemaal klaar mee. U wilt iets meer mannelijks, iets sportiever, iets klassiekers of gewoon iets nieuws. En dat kan ook! Een goede kapper past op bijna elk denkbaar kapsel. Desondanks adviseren wij u niet naar de kapper te haasten. Voordat u doorgaat naar een nieuw kapsel, moet u rekening houden met 6 factoren:

Kapsel Krullen Halflang Mannen

Kapsel Krullen Halflang Mannen

Past het kapsel bij u?

Zonder twijfel het kapsel van je favoriete acteur overnemen is vaak geen goed idee. Hij heeft waarschijnlijk een heel andere persoonlijke stijl dan jij. Dus stel jezelf eerst de volgende vraag: past het kapsel bij mij? Je draagt ​​je kapsel de hele dag lang en moet daarom goed passen bij je persoonlijkheid. Alleen dan loop je rond met een goed gevoel.

Hoeveel tijd kost het mij?

Hoeveel tijd heb je ‘s ochtends om je kapsel voor de spiegel te perfectioneren? Een geslepen knoei is te kort om het te stylen, terwijl een klassiek herenkapsel zoals een pompadour veel tijd en aandacht vereist (denk maar aan föhnen en het aanbrengen van pomade). Kies geen werkintensief kapsel als je weet dat je echt geen tijd hebt.

Hoe vaak wil je naar de kapper?

Het stylen van je kapsel kost niet alleen tijd. Dit geldt ook voor de vereiste kapperbezoeken. Als je bijvoorbeeld je haar voor een langere periode laat groeien, heb je relatief weinig kapsel nodig en bespaar je veel tijd in dit gebied. Als u echter een kort kapsel maakt, moet u regelmatig in de kappersstoel zitten om uw elegante look te behouden.

Hoeveel geld heb je hiervoor?

Zowel je aantal kappersbezoeken als je stylingsessies bepalen uiteindelijk hoeveel je uitgeeft aan je nieuwe kapsel. Ga je vaak naar de kapper en heb je veel dure stylingproducten nodig om het kapsel in vorm te houden? Dan moet je er financieel veel voor betalen. Vraag dus van tevoren of je het budget hebt dat je nodig hebt voor je kapsel.

Hoe past het kapsel bij uw werk?

Tegenwoordig zijn er steeds minder taboes qua uiterlijk en carrière. Veel zwaar getatoeëerde mannen met topknopen spelen een belangrijke rol in het bedrijf, dus eigenlijk kun je elk kapsel kiezen dat je wilt. Niet elk kapsel past echter optimaal bij elke functie. Een klassiek herenkapsel in een fysieke baan als bouwvakker of personal trainer is bijvoorbeeld omslachtig.

Kapsel Mannen Krullen Kort

Kapsel Mannen Krullen Kort

Kort Kapsel Met Krullen Man

Kort Kapsel Met Krullen Man

 

Besten 2020 Idee Kapsel Krullen Man Kort Modern | admin | 4.5
Klik Like or (x)
×