15+ Beste Haarkleur Witte Huid Modern 2020

Haarkleur Witte Huid – Het is een goed jaar voor meisjes met een bleke huid. De meeste modieuze haarkleuren passen immers perfect bij de lichte huidtint. Heb je nog steeds zin om deze zomer de kleur te veranderen?

Of het nu een warme of dodelijke toon is, je bent meestal goed met een blonde. Koper en rode tinten zijn van nature de meest voorkomende onder de lichtere soorten en zien er ongetwijfeld goed uit. Ben je bleek en heb je blauwe ogen? De kans bestaat dat je ook donkerder bruin aan kunt. Probeer niet te veel af te wijken van de natuurlijke haarkleur – twee tinten donkerder worden aanbevolen – en voeg lichtere highlights rond het gezicht toe voor een zachter effect.

Ben je een cool of warm type? Probeer het zelf

Haarkleur Bleke Huid 2020

Haarkleur Bleke Huid 2020

Reinig het gezicht zodat er geen make-up op is en wikkel het haar met een witte handdoek (de huidige haarkleur kan je afleiden). Neem een ​​t-shirt met warme kleuren (rood / oranje / geel / bruin) en een t-shirt met koele kleuren (blauw / paars / grijs / zwart). Trek vervolgens een voor een je shirts aan en kijk wat deze kleuren met je huid doen. Zie je een warme kleur die de rode vlekken op de huid meer benadrukt? Dan maken de koele kleuren de huid vaak een beetje rustiger en passen ze zich beter aan. Hetzelfde geldt voor het tegenovergestelde. Zijn de koele kleuren bleek op je gezicht? Dan brengen warme kleuren meer leven.

Welke haarkleur past bij mij Wat is jouw haarkleur?

Bob Frisuren Locken Kurz

Bob Frisuren Locken Kurz

Kijk goed in je garderobe, we kiezen onbewust de kleuren die het beste bij ons passen. Heb je veel tinten zwart, grijs en coole tinten in je garderobe? Als ze vaak de beste zijn, kies dan beter voor een koele kleur, dus ga naar de schaduw. Lijk je meer op rode, bruine en andere warme tinten? Kies vervolgens een warmere kleur. Twijfel je nog? Gebruik dan onze tool om met haarkleur om te gaan. Dan kunt u precies zien welke kleuren u kunt kiezen. U kunt ons altijd een foto sturen of om advies vragen. Wij helpen u graag verder.

De mooiste haarkleur voor je huidskleur!

1. Bleke huid

Veel vrouwen met een bleke huid kiezen een asblonde, maar het gevaar is dat de haarkleur dezelfde kleur heeft als de huid en dat ze elkaar zullen penetreren. Je kunt het, maar misschien is een andere haarkleur beter voor jou! Goudblond werkt heel goed met een bleke huid. Gouden kleuren geven de witte huid een warme schaduw, waardoor je er wakker en frisser uitziet.
2. Lichte huid

Heb je een lichte huid? Kies chocoladebruin! Donkere kleuren zullen je ogen opvrolijken (een te donkere kleur geeft je een harde look). Kies lichtbruine lokken om ze een beetje zachter en natuurlijker te maken, en uw lokken zullen het beste uit u halen.

3. Lichte huid met sproeten

Sproeten geven je lichte huid een warm effect. Kies een rode tint en de sproeten krijgen alle aandacht die ze verdienen! Je hebt moed nodig …

4. Witte huid

Karamel ziet er het beste uit op een witte huid. Deze kleur geeft het gezicht een warme gloed. Als u een te lichte kleur kiest, wordt u bleker, een te donkere kleur markeert uw defecten (donkere kringen onder de ogen, bultjes op de huid).

5. Olijfhuid

De donkerbruine kleur benadrukt de vormen op je gezicht. Opmerking: heb je veel huidonregelmatigheden? Kies vervolgens voor helderdere highlights, waardoor uw huid er rustiger uitziet. Heb je bijvoorbeeld lichte ogen of volle lippen? Dus wees niet bang om een ​​mooie donkere kleur te kiezen!

6. Gele huid

Pas op voor blond, goud en oranje tinten. Deze kleuren hebben een gele tint, en dit zal de kleur van de huid niet verbeteren! Kies in plaats daarvan donkerrood of donkerbruin …

7. Donkere huid

Kastanje bruin is jouw kleur! Meestal donkere tinten met een warme schaduw laten de kleur op je gezicht spreken. Combineer donkere tinten met kastanjebruin om het contrast tussen huid en haar te benadrukken.

Bob Frisur Bei Locken

Bob Frisur Bei Locken

Bob Frisur Mit Lockenwickler

Bob Frisur Mit Lockenwickler

Bob Frisuren Kinnlang Locken

Bob Frisuren Kinnlang Locken

Bob Frisuren Kurz Mit Locken

Bob Frisuren Kurz Mit Locken

Bob Frisuren Lang Locken

Bob Frisuren Lang Locken

Bob Frisuren Locken Bilder

Bob Frisuren Locken Bilder

Bob Frisuren Lockig Rundes Gesicht

Bob Frisuren Lockig Rundes Gesicht

Bob Frisuren Mit Leichten Locken

Bob Frisuren Mit Leichten Locken

Bob Frisuren Mit Locken 2020

Bob Frisuren Mit Locken 2020

Bob Frisuren Mit Locken Und Pony

Bob Frisuren Mit Locken Und Pony

Bob Frisuren Mit Lockenstab

Bob Frisuren Mit Lockenstab

Bob Frisuren Mittellang Locken

Bob Frisuren Mittellang Locken

Bob Frisuren Mittellang Mit Locken

Bob Frisuren Mittellang Mit Locken

Long Bob Frisuren Mit Locken

Long Bob Frisuren Mit Locken

15+ Beste Haarkleur Witte Huid Modern 2020 | admin | 4.5
Klik Like or (x)
×