20+ Het Beste Haar Kleur Bruin Blond Van Het Jaar 2020

Was je haar blond, maar is je donkerbruine haar een stap te ver? Of wil je je donkerbruine kapsel een lichtere vacht geven?

Natuurlijk is een beetje inspiratie nooit verkeerd. Wil je liever met deze foto’s vandaag naar de kapper rennen?

Haar Kleur Bruin Blond

Asblond Haarverf Over Oranje Haar

Asblond Haarverf Over Oranje Haar

Volgens Mariska Stegeman, eigenaar van Voor Haar & Hem Ommen, zullen naakte haarkleuren terugkomen. “Naakt lijkt erg op de natuurlijke haarkleur en dat maakt het hip. Natuurlijke kleuren zijn momenteel erg populair en dat is niet tevergeefs. ”

Na een kleurspoeling voegen de kleurpigmenten extra volume toe aan het haar.

Misschien heb je dat geraden: de intense kleur zit qua effectiviteit tussen de kleurspoeling en de kleurbehandeling. Met een intense kleuring kun je je haar 3 tinten donkerder verven. Het is ook een zachte manier om het grijze haar te bedekken. Intens verven werkt in principe als een kleurbehandeling. Tijdens het verfproces worden de haarschachten geopend en worden de kleurpigmenten diep in het haar gebracht. Net als bij het spoelen met verf, kan intensieve kleuring het haar niet bleker maken. De kleur is volledig uitgewassen na ca. 24 shampowonden. Het verschil tussen de intense kleur en de kleurbehandeling is echter het volgende: Als u de intense kleur regelmatig herhaalt, wordt uw haar geleidelijk donkerder en donkerder. U kunt dit doen door de intense kleur toe te passen die nauwelijks verder groeit. Op die manier blijft je haar gelijkmatig bruin.

Met de ware kleur bewegen we op grond van de zelfbewuste beslisser. De nieuwe haarkleur blijft permanent behouden. Zelfs grijs haar kan op deze manier volledig worden bedekt. Maar je moet de groei om de paar weken verwerken. De frequentie van deze uitgroei-behandelingen hangt af van de snelheid waarmee uw haar groeit.

Wil je een permanente kleur of een tijdelijke kleurverandering? Dat is de vraag die iedereen die zijn haar wil verven, moet stellen. Aan het einde van de reis bereik je het gewenste effect met de drie oplossingen: je haar zal glanzen in zijn nieuwe kleur.

Haarkleurtrend 2020: Bronde

Haarverf Midden Asblond

Haarverf Midden Asblond

Deze haarkleurtrend kennen we al een beetje van vorig jaar. Deze haarkleur 2020 bestaat uit (donker) blond en / of bruin haar en een mengsel daarvan, zodat het er soms blond uitziet en vervolgens weer bruin. Het haar is daarom niet in een uniforme kleur geverfd, maar bevat veel lowlights in verschillende kleuren. Het bevat accenten van honing (meng bijvoorbeeld de donker goudblonde 7.3 met een klein koper donkerblond 7.4) en karamel, wat deze kleur een warme indruk geeft. Mooi! Deze trend van haarkleur 2020 wordt ook wel biscuit genoemd. Heb je je haar nog nooit geverfd, ben je blond of brunette of ben je een beetje bang voor sterke kleurveranderingen? Dan is bronde de ideale oplossing voor u! Je kunt een beetje experimenteren door je Lowlight lichter of donkerder te maken zonder plotseling een donkerbruine blondine te worden of andersom.

Omdat je met een haarkleur niet de verschillende tinten in je haar bereikt, schilder je met verschillende kleurenmengsels. Maar als je een beetje handig bent of een handige vriend of moeder hebt, kun je dit effect op twee verschillende manieren bereiken met WECOLOUR verf:

Asblond Haarverf Action

Asblond Haarverf Action

Asblond Haarverf Etos

Asblond Haarverf Etos

Asblond Haarverf Garnier

Asblond Haarverf Garnier

Asblond Haarverf Keune

Asblond Haarverf Keune

Asblond Haarverf Kopen

Asblond Haarverf Kopen

Asblond Haarverf Op Bruin Haar

Asblond Haarverf Op Bruin Haar

Asblond Haarverf Review

Asblond Haarverf Review

Asblond Haarverf Schwarzkopf

Asblond Haarverf Schwarzkopf

Asblond Haarverf Syoss

Asblond Haarverf Syoss

Asblond Haarverf Zonder Ammoniak

Asblond Haarverf Zonder Ammoniak

Haarkleur Donker Asblond

Haarkleur Donker Asblond

Haarkleur Licht Asblond

Haarkleur Licht Asblond

Haarverf Asblond Grijs

Haarverf Asblond Grijs

Haarverf Asblond Kruidvat

Haarverf Asblond Kruidvat

Haarverf Asblond Loreal

Haarverf Asblond Loreal

Haarverf Donker Asblond

Haarverf Donker Asblond

Haarverf Kleur Asblond

Haarverf Kleur Asblond

Haarverf Licht Asblond

Haarverf Licht Asblond

Kruidvat Haarkleur Asblond

Kruidvat Haarkleur Asblond

Mooie Asblonde Haarkleur

Mooie Asblonde Haarkleur

1. Je kunt het briljante effect bereiken door je haar eerst in een basiskleur te verven. Kies de lichtste blonde, donkerblonde of lichtbruine kleur die je in je haar wilt. Dit zal je hele haar verven. Dan begin je delen van je haar, plukjes, donkerder te schilderen. In donkerdere blonde of bruine tinten of mengsels daarvan. Het enige wat u hoeft te doen is een beetje verf schilderen. Tip: noteer welke mengverhoudingen je de volgende keer hebt gebruikt. U hoeft de haarkleur van WECOLOUR niet weg te gooien, wat niet onmiddellijk nodig is, omdat de kleurcrème minimaal 12 maanden in de tube blijft. Bij de meeste merken die je bij de drogisterij koopt, kun je niet houden wat je niet nodig hebt.

2. Een andere manier om een ​​bron te worden: Breng eerst haarverf in de donkerste kleur aan op je groei. Handhaaf een brede uitgroei van minimaal 3 cm tot 7 cm. Natuurlijk, afhankelijk van de lengte van je haar en het voorbeeld dat je volgt. Verf vervolgens de rest met een lichtere kleur. Wanneer u de verf hebt aangebracht, kamt u de donkere groeikleur onmiddellijk met een brede kam door de lengtes. Misschien is deze manier nog eenvoudiger dan de eerste!

Let op: het kleuren van lichter haar is alleen mogelijk met ongeverfd haar. Met WECOLOUR kunt u geverfd haar niet verven. Dus ga bij het verven altijd van hee af

20+ Het Beste Haar Kleur Bruin Blond Van Het Jaar 2020 | admin | 4.5
Klik Like or (x)
×