10 Trend Kapsels Caramel Haarkleur Lang En Kort

Model Caramel Haarkleur – Na crèmekleurig soda-haar en root beer-haar hebben we opnieuw een trend in haarkleur op Instagram ontdekt. Maak kennis met gezouten karamel mokka haar, de ideale haarkleur voor brunettes die niet wachten op een storende groei.

Als het gaat om haarkleuren, zijn we de laatste tijd op zoek naar inspiratie in de wereld van eten en drinken. Soda-haar van crème is al genoemd en haar van root beer is al gecontroleerd. De volgende trend in haarkleur herinnert ons aan ons favoriete drankje van Starbucks; Je kunt nu gezouten karamel mokka haar bestellen in je kapsalon.

Source : Youtube.com/How To: My Caramel Hair Color
Wil je een paar warme tinten in je krullen opnemen zonder elke zes weken naar de kapper te gaan om je groei te kleuren? Dan is deze haarkleur precies goed voor jou. De kapper Eric Vaughn heeft onze vrienden van Allure uitgelegd hoe deze techniek werkt. Eerst past hij de kleur van de haarlengtes toe op de stippen. Op deze manier houdt u uw natuurlijke kleur op de voorgrond en krijgt u een subtiele overloop naar een helderdere kleur. Hij voegt vervolgens enkele extra hoogtepunten toe aan het gezicht voor een bijzonder mooi effect.

Het resultaat is een mix van goud- en kopertinten die een zeer warme uitstraling geeft. Nu is deze trend niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Je hoeft alleen maar naar de kapper te gaan om wat toner te krijgen om de kleuren in leven te houden, maar voor de rest heb je er echt geen werk mee. Wij houden van!

Caramel Haarkleur 2019

Caramel Haarkleur 2019

Caramel Haarkleur Kruidvat

Caramel Haarkleur Kruidvat

Caramel Haarkleur Met Highlights

Caramel Haarkleur Met Highlights

Caramel Haarkleur Ombre

Caramel Haarkleur Ombre

Caramel Koper Haarkleur

Caramel Koper Haarkleur

Caramel Rose Haarkleur

Caramel Rose Haarkleur

Haarkleur Caramel Honing

Haarkleur Caramel Honing

Honing Caramel Haarkleur

Honing Caramel Haarkleur

Karamel Blond Haarkleur

Karamel Blond Haarkleur

Caramel Chocolade Haarkleur

Caramel Chocolade Haarkleur

Voorbeelden Van Haarkleuren Voor Karamel Haarkleur

Het type lente / herfst heeft van nature bijna altijd een bruine, warme blonde of bruinrode haarkleur. Soms lichter en soms donkerder, maar nooit echt licht of erg donker, tenzij je ondertussen grijs bent geworden.

Het haar heeft daarom vaak een medium zwarte tint. Soms wordt het warm, soms is het roodblond, warmblond, roodbruin of echt rood.

Als je je haar wilt verven, is het goed om je haar in een medium donkere schaduw te verven. Verschillende warme tinten geven je haar meer diepte. Maak je haar nooit donkerder (maak je hard) en bij voorkeur niet erg lichtblond (je bent gewoon een beetje te bleek).

TIP: Als je van nature een bruine kleur hebt met een ietwat warme blonde (geelachtige) gloed, moet je je haar niet te rood of koperachtig maken. Heb je van nature meer rood in je haar? Dan zijn roodachtige haartonen goed voor je.

TIP 2: Het gemakkelijkste is om lichte strengen te maken in je natuurlijke haarkleur. Deze plukjes zullen natuurlijk een beetje warmer blond zijn als je haar blond is. Dit komt door de warme pigmenten in je haar. Omdat je eigen kleur ook zichtbaar is, heb je de minste problemen met de groei. Koele blonde hoogtepunten zijn niet aardig bij jou.

TIP 2: Nieuwe kleur in je haar? Je kunt je haarkleur op elk moment controleren door je kleurenkaart bij het haar te houden. De kleuren van de ventilator moeten goed passen bij je haarkleur.

Andere: 6 Idee Roze Haarkleur Modern En Nieuw

Trends Search :

caramel haar#trend haarkleur 2019#haarkleur caramel#kapsels 2019 dames bruin koper#haarkleur trend 2019#haarkleur : gaat koper en blond tesamen#haar kleuren in caramel#chololade haarkleur#chocoladehaarkleur#caramel kleur haar#
10 Trend Kapsels Caramel Haarkleur Lang En Kort | admin | 4.5
Klik Like or (x)
×